Whitneys datter kæmper for sit liv

Efter hun lørdag blev fundet bevidstløs i et badekar, kæmper Whitney Houstons datter, Bobbi Kristina Brown, nu for at overleve.

Hendes kendte mor, Whitney Houston, blev fundet død i et badekar tilbage i 2012.

Og lørdag var historien ved at gentage sig, da datteren Bobbi Kristina Brown ligeledes blev fundet bevidstløs i et badekar i sit hjem i den amerikanske by Roswell, inden hun blev hasteindlagt på et nærliggende hospital.

Efter den tragiske hændelse har en talsmand for familien forklaret, at Houstons datter befinder sig på en intensivafdeling, hvor hun kæmper for sit liv. Det skriver CNN.

Det var den 21-årige Browns kæreste, Nick Gordon, som sammen med en ven fandt den unge og livløse kvinde i badekarret.

Foruden hendes familie er der flere store stjerner, som offentligt har givet udtryk for, at de ikke håber, at datteren lider samme tragiske skæbne som sin mor.

- Mine tanker og bønner fortsætter med at gå til Bobbi Kristina. Jeg sender kærlighed og støtte til familien, skriver sangerinden Mariah Carey således på sin Twitter-profil.

Også skuespilleren Kevin Costner, der spillede sammen med Whitney Houston i filmen "The Bodyguard", håber det bedste for den unge Brown.

- Jeg var selvfølgelig knust, da jeg hørte nyheden. Familien må være under et helt enormt pres, og jeg kan ikke forestille mig, hvordan de må have det lige nu, siger han til People.com.

Knust var også rapperen Missy Elliot, der var enormt tætte venner med den afdøde Whitney Houston.

- Bobbi er som en lillesøster for mig. En ting, som hendes mor sagde til mig, før hun døde, var, at jeg skulle sørge for, at Bobbi Kristina altid havde det godt. Så mine bønner går til, at hun klarer den, siger hun til The Insider.

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.