Fodbold

Wichmann: DBU fører hetz mod mig

Fodboldspilleren frygter, at sagen om matchfixing kan spolere trænerkarriere

Kristoffer Wichmann udtrykker stor skuffelse over DBU. Foto: Flemming Krogh/Scanpix

Kristoffer Wichmann udtrykker stor skuffelse over DBU. Foto: Flemming Krogh/Scanpix

KØBENHAVN:- Mine drømme om en trænerkarriere er muligvis ødelagt af den hetz, som jeg føler, DBU fører mod mig. Derfor håber jeg, at appeludvalget ændrer afgørelsen, siger den matchfixingdømte fodboldspiller Kristoffer Wichmann i et interview med Ekstra Bladet.

FC Vestsjælland-spilleren, der tidligere har optrådt for AaB og Aalborg Chang, forklarer sig for første gang offentligt, siden han blev idømt et halvt års karantæne.

Den forkerte mand

Han vil ikke kommentere konkrete forhold i den verserende sag, men udtrykker stor skuffelse over sagsbehandlingen hos DBU.

- DBU har foretaget flere ting i denne sag, som slet ikke eksisterer i det danske retssystem. Vi lever i Danmark og ikke i Somalia. Man må som det mindste forvente ikke at blive hængt op på noget, der slet ikke kan bevises, lyder det fra Kristoffer Wichmann.

- Jeg er stærk modstander af matchfixing og støtter alle politiske tiltag. Men den juridiske retssikkerhed skal gå begge veje. DBU skal have adgang til alt, hvad unionen ønsker. Men spillerne skal også beskyttes. Min anke er, at de bare ikke skulle have brugt mig. De har valgt den forkerte mand.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst