AaB

Wieghorst efter test: Skal blive bedre

AaB-træneren glædede sig over sejr og fremgang i løbet af kampen mod Randers

Foto: Torben Hansen

Foto: Torben Hansen

FODBOLD:Tilfreds med forbehold. Det var status hos cheftræner Morten Wieghorst, efter at AaB lørdag vandt 1-0 over Randers FC i årets første testkamp.

- Spillerne arbejdede rigtig fint, men især i starten var der for mange pasninger, der ikke sad i skabet. Jeg så også, at vi gav lidt for mange chancer væk, så det skal også blive bedre.

Morten Wieghorst så dog fremgang hen over de 90 minutter på kunstgræsset i Randers.

- Defensivt fik vi bedre styr på det i løbet af kampen. Det var en lidt anden formation vi spillede (4-5-1, red.), og det er selvfølgelig helt bevidst at arbejde med den del nu. Det blev bedre undervejs i forhold til sammenhængen og det at tage de rigtige løb.

- Vi fik nogle af de unge spillere i spil også, og så vandt vi, og det spiller vi altid for, så det er ikke uvæsentligt, siger Wieghorst om træningskampen, som Frederik Børsting afgjorde i det 25. minut.

- Det er noget af det, han giver os. Han kommer rundt på banen og er forholdsvis målfarlig. Vi har set det før, og i dag var det efter et hjørnespark, hvor han sparkede en returbold ind. Kan Børsting lave syv-otte mål på en sæson, så er vi godt kørende, og det skal også være hans mål, mener cheftræneren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.