Wieghorst: Malmö bliver svære at knække

Swansea-assistent Morten Wieghorst advarer imod at satse for meget i Europa League-hjemmekampen mod Malmö FF.

Wieghorst: Malmö bliver svære at knække

Swansea kommer på en vanskelig opgave, når klubben torsdag aften tager imod svenske Malmö FF i kvalifikationen til Europa League.

Det mener Michael Laudrups danske assistent, Morten Wieghorst.

- De er halvvejs gennem deres sæson, så de vil ikke være lette at bryde ned. De er i form hele vejen rundt på banen, siger Morten Wieghorst til Swanseas hjemmeside.

Det er første gang i 22 år, at Swansea skal spille europæisk fodbold. Billetten kom i hus efter sidste sæsons pokaltitel i Capital One Cup.

Trods hjemmebanefordel i den første af to kampe vil Morten Wieghorst dog råde sine spillere til at passe på med ikke at komme for langt frem på banen.

- Selv om vi er på hjemmebane i første kamp, så kan vi ikke bare storme fremad og gøre os selv sårbare. Vi er nødt til at være tålmodige.

Assistenten satser naturligvis på at undgå at indkassere udebanemål mod svenskerne. Men han minder om, at der stadig er meget at spille om i returopgøret.

- Udebanemål er meget vigtige i disse kampe, men man skal huske på, at når du er i Europa, så bliver det afgjort over to kampe.

- Du kan ikke regne med at gøre arbejdet færdigt i første kamp, eller at du ikke har nogen chance efter første opgør. Det ville være rart med et godt resultat på Liberty Stadium, men arbejdet er ikke gjort færdigt før den sidste kamp, lyder det fra Morten Wieghorst.

Swansea er kommet igennem forsæsonen ganske optimalt med syv sejre ud af lige så mange mulige.

I sommerpausen har waliserne blandt andre hentet Wilfried Bony fra hollandske Vitesse. Her blev han topscorer med imponerende 31 mål i Æresdivisionen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.