AaB

Vigtig AaB-test mod tjekkisk storhold

AaB-træner Morten Wieghorst er klar til sidste testkamp på turen til Spanien

Morten Wieghorst er spændt på, hvad Sparta Prag stiller med i den sidste testkamp. Foto: Jesper Thomasen

Morten Wieghorst er spændt på, hvad Sparta Prag stiller med i den sidste testkamp. Foto: Jesper Thomasen

FODBOLD:Klokken 16.00 onsdag eftermiddag spiller AaB den anden og sidste testkamp på turen til Spanien - efter den venter en testkamp mod Thisted 3. februar, og derefter gælder det Superligapremieren imod Silkeborg.

Modstanderen på Dama de Noche Football Center er tjekkiske Sparta Prag, der ligger femmer i den bedste tjekkiske række, og holdet rummer blandt andre den tidligere Esbjerg-keeper Martin Dubravka, den tidligere Anderlecht-spiller Nicolae Stanciu og den franske midtbanespiller Rio Mavuba, der har spillet hele ni sæsoner i Lille.

- Det er altid svært med sådanne testkampe, for man ved ikke rigtigt, hvad modstanderen kommer med. Men stiller de deres stærkeste hold, så bliver det en særdeles alvorlig test for os, siger træner Morten Wieghorst.

- Samtidig nærmer vi os den første turneringskamp, og det vil sige, at som i den første testkamp hernede, så vil der ikke blive skiftet helt så meget ud. Dermed ikke sagt, at den opstilling, der starter onsdag, er den opstilling, der starter mod Silkeborg. Vi har også nogle småskavanker hos Yann Rolim og Edison Flores, som vi lige skal være opmærksomme på, siger træneren.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.