Wieghorst vil ikke afskrive midtbanespiller før lokalbrag

Magnus Christensen var ikke med ved lørdagens AaB-træning, men cheftræner Morten Wieghorst vil ikke melde midtbanespilleren ude af søndagens lokalopgør mod Vendsyssel FF

Thomas Jasper
Arkivfoto: Nicolas Cho Meier
AaB 27. oktober 2018 13:00 - Opdateret 29. oktober 2018 07:34

FODBOLD: At dømme ud fra lørdagens træning må AaB igen rokere om på den centrale midtbane, når det søndag gælder det nordjyske lokalopgør mod Vendsyssel FF.

Magnus Christensen, der både startede inde og scorede i 2-2-kampen mod AGF senest, slås med skadesproblemer og var ikke med ved lørdagens træning. AaB-træner Morten Wieghorst vil dog ikke melde midtbanespilleren ude af søndagens opgør.

- Vi må vente med at se, hvordan det ser ud med Magnus. Han spillede en god kamp i Aarhus, hvor han fandt ind i et godt samarbejde med Oliver (Abildgaard, red.). Hvis han ikke er klar, er der nogle valg, der skal gøres. Enten skal vi vælge en spiller, der som Magnus har sine forcer i det defensive, eller vi skal vælge en, der har flere offensive kvaliteter i sit spil, siger Morten Wieghorst.

Han kunne lørdag til gengæld glæde sig over at have Wessam Abou Ali tilbage på træningsbanen, efter at angriberen stod over fredagens træning.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...