Wiggins er glad: Det var som et juniorløb

Briten og Tour-favoritten Bradley Wiggins måtte slide for forsvaret af den gule førertrøje på 8. etape.

Wiggins er glad: Det var som et juniorløb

Tourens førende rytter Bradley Wiggins fik en hård dag i sadlen, da han skulle forsvare den gule trøje på 8. etape. Men han nød søndagens cykelløb.

- Det er skønt at køre i trøjen. Jeg prøver bare at nyde det så meget som muligt. Det var lidt som en juniorløb, hvor alle angriber hele tiden. Det var sjovt. Det er det, det hele handler om, siger Bradley Wiggins.

- Det var en hård dag derude i dag. Jeg måtte slide de sidste 10-15 kilometer.

Englænderen har været suveræn på flere af de enkeltstarter, han har kørt tidligere på året, og han har blandt andre distanceret sin værste konkurrent i Touren Cadel Evans markant i Criterium du Dauphine.

Sky-rytteren glæder sig til Tourens første lange enkeltstart over 41,5 kilometer mandag.

- Der er enkeltstart i morgen, hvilket jeg er specialist i. Jeg skal bare fortsætte på samme måde, og jeg har et stærkt hold i ryggen, siger Sky-rytteren.

- Vi må se, hvordan det hele står efter i morgen.

Der har været mange styrt, og flere af Tour-favoritterne som Fränk Schleck og Alejandro Valverde er allerede faldet fra i den samlede stilling, men Wiggins er ikke overrasket over noget.

- Jeg er ikke forbavset over noget i denne Tour. Du kan forvente alt muligt, men det er umuligt at forudsige. Jeg forsøger at lade være at gætte og spekulere, for det bliver altid anderledes, siger Wiggins.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.