Wiggins ramt af romerlys på 12. etape

Tour-feltet sloges fredag med løbende uromagere, og den gule førertrøje brændte sin arm på et angreb.

Wiggins ramt af romerlys på 12. etape

Bradley Wiggins, der fortsat kører i den gule førertrøje i Tour de France, brændte sig fredag i nærkamp med nogle uromagere, der løb ved siden af feltet med romerlys i hænderne.

- Jeg blev ramt på armen ... brændte min arm en smule, men det er okay. Det er ret farligt, men jeg er sikker på, at de fyre må pleje et par sår i aften, for der blev smidt en del flasker i deres retning, siger Bradley Wiggins ifølge nyhedsbureauet AFP.

Spydigt fortæller briten, at uromagerne muligvis blev ekstra ophidset, efter at ryttere i feltet begyndte at smide vandflasker mod dem.

Ellers blev det en rolig dag for den gule førertrøje, der sammen med sine nærmeste konkurrenter kom ind 7,54 minutter efter vinderen David Millar. Dermed er han stadig 2,05 minutter foran sin holdkammerat Chris Froome på andenpladsen.

Den 226 kilometer lange etape var sportsligt spændende i begyndelsen, men udviklede sig til en lidt tam affære. Den danske sportsdirektør Bjarne Riis fra Saxo Bank-Tinkoff Bank kaldte den sågar for "kedelig".

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.