Wiggins tvivler på sin fremtid i Tour de France

Sidste års Tour-vinder tvivler på, at han nogensinde vil kunne køre med om sejren igen i etapeløbet.

Wiggins tvivler på sin fremtid i Tour de France

I 2012 stod briten Bradley Wiggins øverst på podiet efter tre hårde Tour de France-uger, men det kan meget vel være sidste gang, publikum kunne opleve det.

Wiggins selv er nemlig meget i tvivl om, om han nogensinde igen kan mobilisere den fornødne energi til at køre med om topplaceringerne i det berømte etapeløb.

- For mig har det altid handlet om at vinde Touren. Det har jeg nu gjort. Hvis jeg skal være ærlig, tror jeg ikke, jeg er klar til at ofre det, der skal til, igen med tanke på blandt andet familien, siger Bradley Wiggins til The Guardian.

Sejren sidste år markerede samtidig Storbritanniens første triumf i Tour de France, og Wiggins blev da også kåret til årets sportspersonlighed i hjemlandet.

Men denne sæson har været en mere blandet fornøjelse for den 33-årige rytter, der slet ikke stiller til start i dette års udgave af løbet.

- Når jeg i fremtiden skal lave noget, skal det være noget, jeg virkelig brænder for. Som jeg er villig til at træne hårdt for at opnå, siger Bradley Wiggins.

Han har overladt kaptajnrollen på Team Skys Tour de France-mandskab til landsmanden Chris Froome.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.