Wiland: FCK henter Stephan Andersen til klubben

Johan Wiland bekræfter, at han snart vil få konkurrence af Stephan Andersen i FC Københavns mål.

FC Københavns målmand Johan Wiland oplyser, at han snart skal konkurrere med Stephan Andersen om pladsen i københavnernes mål.

Dermed bekræfter svenskeren søndagens rygter fra Canal9 om, at FCK snart vil skrive kontrakt med den danske landsholdsmålmand.

- Store klubber vil jo have konkurrence på alle pladser, sådan er det altid. Det betyder bare, at jeg må op på hesten igen, siger Johan Wiland.

- Jeg skal have en god forsæson og håbe på, at jeg kan gøre det så godt, at jeg er den, der kommer til at spille, tilføjer han.

Svenskeren bekræfter, at FCK har fortalt ham om aftalen med Stephan Andersen, der netop har fået annulleret en kontrakt i spanske Real Betis. Andersen har senest været udlejet til Go Ahead Eagles i Holland.

- Jeg har hørt om det fra klubben. Selvfølgelig, siger Wiland, der regner med, at han fortsat er i FCK til efteråret.

- Jeg tror ikke, at jeg skal væk.

- Jeg ser situationen som positiv for holdet. Vi køber ham ikke, fordi han er en dårlig målmand. Men for mig er det vigtig at passe mig selv, siger svenskeren.

Det lykkedes søndag FCK at spille sig til sølv i Superligaen med en 3-2 sejr over OB og med lidt hjælp fra Sønderjyske, som overraskende slog FC Midtjylland 3-1.

Dermed skal FCK spille Champions League-kvalifikation i den kommende sæson ligesom Danmarksmestrene fra AaB.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.