Wiland revser Celtic-spillere: De er nogle svin

Den tidligere FCK-keeper Johan Wiland var ikke tilfreds med Celtic-spillernes ageren i kampen mod Malmö FF.

Når det handler om op mod 150 millioner kroner i klubkassen, så tager man mange midler i brug for at vinde en fodboldkamp.

Det var også tilfældet i Champions League-kvalifikationskampen mellem Celtic og Malmö FF onsdag, men ifølge Malmös malmand, den tidligere FC København-spiller Johan Wiland, gik Celtic-spillerne ved flere lejligheder over grænsen.

- De er nogle svin, men sådan er det. Det er bare at forsøge at holde hovedet koldt og så levere det, vi skal på banen, siger Johan Wiland til Kvällsposten.

Kampen endte 3-2 til Celtic, blandt andet på to mål af Leigh Griffiths, men Celtic-helten får ikke mange rosende ord med på vejen fra den svenske målmand.

- Jeg ved snart ikke, hvad jeg skal sige om Griffiths. Han ter sig som et barn, lyder det fra Johan Wiland.

Det var især de verbale angreb fra skotterne, som ikke faldt i god jord hos den tidligere FCK-keeper, uden at han dog gik i detaljer med, hvilke gloser der var blevet anvendt.

Det lignede længe en 3-1-sejr til Celtic, og dermed et svært udgangspunkt for Malmö til returopgøret, men dybt inde i overtiden reducerede Jo Inge Berget til 2-3 for svenskerne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.