Wilbek forventer kun få B-spillere i EM-truppen

Ulrik Wilbek forventer ikke, at mange spillere fra B-landsholdets tur til Polen kan komme med i EM-truppen.

Wilbek forventer kun få B-spillere i EM-truppen

Håndboldlandstræner Ulrik Wilbek fik en del ud af B-landsholdets træningslejr og deltagelse ved firenationersturneringen i Polen, som det danske hold vandt med sejre over Tyskland, Polen og Norges respektive B-landshold.

Det betyder dog ikke, at mange spillere fra holdet i Polen får plads i den trup, som i juni skal samles med henblik på A-landsholdets næste store mål; EM på hjemmebane i januar næste år.

- Det bliver nok ikke så mange, der bliver hevet ind, siger Ulrik Wilbek.

- Det kommer nok til at passe meget godt med en trup på 20 spillere, der er rigtig kvalificerede, når vi kommer hen til maj, hvor de bliver udtaget med henblik på juni måned, siger han.

Landstræneren fik set lidt af hvert under kampene i Polen.

- Jeg vil ikke fremhæve nogen overordnet set. Der har været gode præstationer og i dele af kampene mindre gode præstationer, men alle har fået lov til at bidrage.

- Nogle er på vej og har været med for første gang. De er slet ikke klar til A-landsholdet endnu, men det kan være, at de bliver det om nogle år, siger Ulrik Wilbek.

Det står dog klart, at spillere som venstrefløjen Casper U. Mortensen og backen Mads Mensah Larsen, som begge var med ved VM i Spanien i januar, leverede en god indsats.

Mads Mensah Larsen var søndag manden bag den danske sejr på 26-20 over Norge, da han scorede otte mål på cirka en halv times spilletid, efter at nordmændene havde været stort foran.

- Casper Ulrich Mortensen og Mads Mensah Larsen er spillere, der har været med til et mesterskab allerede, og det viste de også her.

- Det var helt klart, at de to viste det højeste niveau, også stabilitetsmæssigt, siger Ulrik Wilbek.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.