Wilbek og Co. vandt sidste test

Herrelandsholdet i håndbold tog afsked med træningslejren i Aalborg og satte kurs mod EM i Østrig med sejr på 30-25 over udvalgt hold med masser af AaB-profiler.

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Rasmus Wremer har revet korsbåndet i højre knæ over, og han kommer efter alt at dømme først i aktion igen i næste sæson. Foto: Torben Hansen

Omkring 1.000 tilskuere havde onsdag aften fundet vej til Gigantium i Aalborg for at sige farvel til herrelandsholdet i håndbold inden EM. De så Ulrik Wilbeks udvalgte vinde en træningskamp med 30-25 over et udvalgt hold. AaB-keeper Jannick Green stod en flot første halvleg for de udvalgte med otte redninger mod A-landsholdets skytter, som ellers fik god plads og førte 17-9 ved pausen. Især Michael V. Knusen bolterede sig på stregen med syv scoringer og viste, at hans skadesproblemer er fortid. Som anden halvleg skred frem åd de sig pænt ind på A-landsholdets føring, men de formåede aldrig at true Wilbek og Co. Af AaB-spillerne blev stregen Henrik Toft Hansen den flittigst scorende med fire mål. Med på det udvalgte hold var lidt utraditionelt to af AaB Håndbolds svenske spillere, Rasmus Wremer og Kristian Svensson, p.g.a nogle af nogle sene afbud. Rasmus Wremer scorede to gange og Kristian Svensson en enkelt gang mod de danske EM-tropper.