Wildcard-spiller presser verdens nummer fem ud i fem sæt

Dominic Thiem skulle bruge fem sæt på at besejre wildcard-spilleren Alex Bolt i Australian Open.

Tilskuerne i Malbourne holdt med wildcard-spilleren Alex Bolt, men Dominic Thiem tog sejren i anden runde.

Tilskuerne i Malbourne holdt med wildcard-spilleren Alex Bolt, men Dominic Thiem tog sejren i anden runde.

MELBOURNE:Dominic Thiem kom på hårdt arbejde, da han torsdag morgen dansk tid spillede sig videre til tredje runde i tennisturneringen Australian Open.

Verdens nummer fem skulle ud i fem sæt for at besejre hjemmebanefavoritten Alex Bolt, der var med i Australian Open på et wildcard.

Det tog 3 timer og 22 minutter for østrigeren at vinde 6-2, 5-7, 6-7, 6-1, 6-2 over australieren og spille sig i tredje runde.

- Det var en svær kamp. Alex spillede fantastisk, og han havde opbakning fra tilskuerne, siger Dominic Thiem ifølge nyhedsbureauet AFP og tilføjer:

- Men jeg elsker at spille i sådan en kulisse.

Thiem, der selv er seedet som nummer fem, møder i næste runde vinderen af opgøret mellem amerikanske Taylor Fritz og sydafrikanske Kevin Anderson.

Fritz er seedet som nummer 29, mens Anderson er useedet. Tidligere i karrieren har sydafrikaneren dog leveret store resultater og nået finalen i Wimbledon og US Open.

Flere af kampene blev torsdag forsinket i mere end to timer, da regn, støv og deraf mudder over Melbourne gjorde de fleste af banerne umulige at spille på.

Først da banerne var spulet og rengjort kunne der sættes gang i kampene.

Den fjerdeseedede russer, Daniil Medvedev, fandt vej til tredje runde ved at besejre kvalifikationsspilleren Pedro Martinez 7-5, 6-1, 6-3.

Hos kvinderne var andenseedede Karolína Plísková 1 time og 27 minutter om at sende tyske Laura Siegemund ud af turneringen i to sæt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.