Wimbledon-mester fik klø i Eastbourne

Petra Kvitova, der vandt Wimbledon i 2011, taber i første runde i opvarmningsturneringen til årets Wimbledon

Petra Kvitova tabte højst overraskende i første runde af turneringen i Eastbourne, der fungerer som optakt til Wimbledon. Foto: Scanpix

Petra Kvitova tabte højst overraskende i første runde af turneringen i Eastbourne, der fungerer som optakt til Wimbledon. Foto: Scanpix

Den tjekkiske tennisspiller Petra Kvitova fik langt fra den ønskede optakt til de kommende ugers titelforsvar i Wimbledon.
Tjekken måtte forlade opvarmningsturneringen i Eastbourne allerede efter første runde, hvor hun tabte i to sæt til russiske Ekaterina Makarova, der blot er nummer 48 i verden.
7-5, 6-4 lød sejren til Makarova, og finaleseedede Kvitova må hjem og arbejde hårdt i forsøget på at blive helt klar til titelforsvaret i Wimbledon, der begynder i den kommende uge.
Kvitova spillede fint i Paris i den seneste grand slam-turnering - French Open, hvor hun nåede semifinalen. Her tabte hun til Maria Sharapova, der senere vandt turneringen.
Samme Sharapova var kvinden, Petra Kvitova sidste år besejrede i Wimbledon-finalen.
Eastbourne-turneringen har også deltagelse af danske Caroline Wozniacki, der efter Kvitovas nederlag gik på banen for at varme op til sin kamp i første runde, modstanderen her er amerikanske Christina McHale.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.