Wind 1 solgt til større aktør

Eurowind Energy A/S overtager Mors-selskabet. Uvist om der stadig vil være aktivitet i Nykøbing

Carsten Tolbøll
Peter Dahl Rasmussen (tv) og teknisk direktør Søren Kjær er to af tilbageværende medarbejdere i Wind 1. Arkivfoto: Carsten Tolbøll
Morsø 6. februar 2018 12:13

NYKØBING/HOBRO: Vindenergivirksomheden Wind 1 A/S, Nykøbing, er fra 1. februar blevet opkøbt af en større aktør i branchen. Selskabet Eurowind Energy A/S med hjemsted i Hobro har overtaget alle aktier fra de hidtidige fem stiftere og ejere af Wind 1.

De to udviklingsselskaber har haft et samarbejde omkring vindmølleprojekter, men det er udviklingen på det danske marked med indførelsen af et nyt auktionssystem med krav om garantistillelse samt det forhold, at projekterne bliver stadig større og mere komplekse, som angives som årsag til opkøbet.

- Der er kommet nye regler, og dem har vi vurderet, at vi er for små til at honorere. Derfor har vi lavet en fornuftig handel med Eurowind Energy, som begge parter tror på, at vi kan få noget ud af. Desuden har vi fem ejere efter 15 år sammen oplevet, at vi var begyndt at gro fra hinanden. Derfor slog vi til, da chancen bød sig, siger Mogens Poulsen, Nykøbing, som sammen med sin svoger Jørgen B. Poulsen og Peter Dahl Jakobsen, Peter Øgaard Pedersen og Henrik Lyngs Andersen er de nu tidligere ejere af Wind 1.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...