Winehouses hus bliver sat til salg

Den afdøde sangerinde Amy Winehouses hus er netop blevet sat til salg, selvom familien ville beholde det.

Winehouses hus bliver sat til salg

Familien til den afdøde sangerinde Amy Winehouse har været nødt til at kaste håndklædet i ringen og sætte sangerindens hus i London til salg.

Det skriver hjemmesiden The Hollywood Gossip.

- Det er med stor smerte, at vi må sælge Amys hus i Camden Square. Det står bare tomt, og det koster en formue at sikre og vedligeholde det, skriver Winehouses far, Mitch, på Twitter.

På trods af en finanskrise og et svingende boligmarked bliver huset sat til salg for 25,2 millioner kroner. Det på trods af at Winehouse i tidernes morgen "kun" gav omkring 16,8 millioner for det.

Huset har dog ikke været beboet, siden sangerindens død 23. juli 2011, men er blevet et samlested for sørgende fans, der stadig vil være så tæt på Rehab-sangerinden som muligt.

- Amy og jeg har begge arbejdet på huset, og hun elskede det meget højt. Jeg håber, at der er en dejlig familie, der køber det, da det er et sted fyldt med kærlighed, tilføjer Mitch.

Huset indeholder tre rum og var oprindeligt øremærket til at være hovedkontor for Amy Winehouse Foundation, der er en velgørenhedsorganisation, sangerindens forældre har oprettet.

Familiens talsmand mener dog ikke, at det er hverken praktisk eller passende, at familien skal blive i huset efter Winehouses død.

- Det er ikke praktisk at holde huset tomt, mens familien betaler for at holde det ved lige. Men de er meget kede af det, fortæller talsmanden.

/ritzau/