Lokalpolitik

Winther scorer lavere

Borgerne i Rebild Kommune er mindre tilfredse med deres borgmesters indsats end borgerne i andre kommuner er med deres borgmester

Borgmesterkandidat Gert Fischer (V) fra Rebild: Anny Winther er arbejdsom og har haft sin måde at gøre tingene på. Arkivfoto: Michael Koch.

Borgmesterkandidat Gert Fischer (V) fra Rebild: Anny Winther er arbejdsom og har haft sin måde at gøre tingene på. Arkivfoto: Michael Koch.

NORDJYLLAND:Vælgerne i Rebild Kommune er ikke så tilfredse som mange andre nordjyder med deres borgmester.

Ifølge en meningsmåling, som Jysk Analyse har lavet for NORDJYSKE Medier, mener kun fem pct. af de adspurgte, at borgmester Anny Winther (V) har klaret sig ”meget godt”. 22 pct. svarer, at hun har klaret sig ”godt”, skriver NORDJYSKE Stiftstidende.

Tilsvarende målinger i eksempelvis Vesthimmerland og Jammerbugt har de foregående dage vist, at henholdsvis 60 og 55 pct. her mener, at deres borgmester har klaret sig godt eller meget godt. I Rebild er dette tal 27 pct.

I Rebild svarer 22 pct., at borgmesteren efter deres mening har klaret sig ”dårligt”, og 13 pct, mener sågar, hun har klaret sig ”meget dårligt”.

Ikke desto mindre ser Anny Winthers parti, Venstre, ud til at gå frem ved valget 19. november i Rebild. Anny Winther genopstiller ikke selv til byrådet, men Venstres ny spidskandidat, Gert Fischer, glæder sig over fremgangen fra 32,8 til 36 pct.

Han er ikke overrasket over, at tilfredsheden med Anny Winther ikke er større:

- Annys billede har jo været meget i avisen, selv om de store beslutninger i Rebild-sagen har været taget af et meget bredt flertal i byrådet. Jeg vil ikke kommentere Annys indsats udover, at hun er arbejdsom og har haft sin måde at gøre tingene på. Jeg vil have min, hvis jeg bliver borgmester, siger han.

Meningsmålingen viser i øvrigt, at Venstres egne vælgere ser mere positivt end de øvrige på Anny Winthers indsats. 49 pct. af dem, der vil stemme på Venstre, mener, at Anny Winther har gjort det godt eller meget godt.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.