Witherspoon bekræfter graviditet

Skuespillerinden Reese Witherspoon bekræfter nu, at hun er gravid med sit tredje barn.

Witherspoon bekræfter graviditet

Det er nu tredje gang, at skuespillerinden Reese Witherspoon venter barn. Hun bekræfter nu, at den er god nok - hun er gravid.

Det skriver hjemmesiden Wenn.com.

Skuespillerinden indrømmer samtidigt, at den nye baby i maven giver hende lyst til at spise "hvad som helst". Da hun fik et kompliment af en rapporter, svarede hun:

- Faktisk føler jeg mig temmelig rund her til aften. Jeg føler altid, at jeg har lyst til at spise alt, der er indenfor rækkevidde.

Allerede i marts gik de første rygter om Witherspoons graviditet, der er det første barn med hendes anden mand, Jim Toth. Men Legally Blonde-skuespillerinden har forholdt sig tavs omkring graviditeten indtil nu.

I stedet har hun ladet sin krop tale sit tydelige sprog, da hun viste den voksende mave frem under en badeferie i april. Nu taler hun åbent om den seneste graviditet, der er den tredje for skuespillerinden.

Witherspoon fortæller, at hun "glæder sig" over den lille nye, der er sat til at se verden i slutningen af sommeren eller begyndelsen af efteråret. Babyen vil få to søskende, der følger med fra skuespillerindens tidligere forhold med Ryan Phillippe.

/ritzau/