Wolfsburg-træner har tillid til svingende Kjær

Trods en kostbar fejl mod Leverkusen lover Wolfsburgs træner, at Simon Kjær fortsat er førstevalg.

Wolfsburg-træner har tillid til svingende Kjær

Den danske landsholdsspiller Simon Kjær får fuld tillid fra Wolfsburg-ledelsen, selv om han med en fejl var impliceret i Bayer Leverkusens scoring til 1-0 i lørdagens Bundesliga-kamp.

Da Kjær var involveret i en lignende episode mod Hannover 96 tidligere på året, blev han ellers flået ud på bænken og placeret der i flere uger, men denne gang er det anderledes, fortæller træner Dieter Hecking efter kampen i Leverkusen.

- I pausen fortalte vi Simon, at vi ville beholde ham på banen og give ham muligheden for at rette op på sin fejl. Nu skal han have signal om, at vi har tillid til ham, siger Dieter Hecking til Kicker.

Træneren fik straks belønning for den beslutning: I anden halvleg var det netop Simon Kjær, der med et hovedstødsmål sørgede for udligningen til slutresultatet 1-1.

- Sådan en fejl sidder i baghovedet, men jeg forsøgte at komme videre. Når man begår en fejl, forsøger man altid at hjælpe holdet videre. Derfor var målet meget vigtigt for mig, siger Simon Kjær.

Dieter Hecking understreger nu, at den danske forsvarer er sikker mand i startopstillingen i næste kamp mod Hoffenheim.

- Til den kamp er spørgsmålet om, hvem der spiller i forsvaret, allerede afklaret, siger Hecking.

Det er nye toner for Kjær, der har haft en omtumlet tid i den tyske klub, specielt under Heckings forgænger Felix Magath.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.