Wolfsburgs millionflop får oprejsning med flot hattrick

André Schürrle gik i spidsen, da Wolfsburg ydmygede bundholdet Hannover med 4-0 på udebane.

André Schürrle Foto: Free/John Macdougall

André Schürrle Foto: Free/John Macdougall

Der har ikke været meget at grine ad for André Schürrle, siden den tyske landsholdsspiller for et år siden skiftede Chelsea ud med Wolfsburg i en meget dyr handel.

Men tirsdag aften viste han endelig lidt af det potentiale, der fik den tyske klub til at finde den tunge pung frem, da han lavede hattrick i Wolfsburgs overlegne 4-0-sejr på udebane over Hannover.

Især det tredje mål, der faldt efter en god times spil, var flot. Bolden havnede efter et par tilfældigheder hos den årvågne offensivspiller, der tæmmede den med brystet og hamrede den i nettet med en ren flugter.

Målet faldt blot tre minutter efter, at samme Schürrle havde bragt sit hold foran 2-0, og det dobbeltslag var Hannover-spillernes i forvejen flossede selvtillid ikke i stand til at komme sig over.

I det 69. minut udbyggede Julian Draxler føringen til 4-0 for Wolfsburg, der heller ikke denne gang havde Nicklas Bendtner med i truppen.

Også Hannovers to danske spillere sad udenfor, og det var de set i bakspejlet nok slet ikke så kede af.

Uffe Bech døjer med en fiberskade og gik glip af sin anden kamp i træk, mens Leon Andreasen slet ikke har været på banen i foråret, efter at han blev skadet på træningslejren i januar.

Hannover, som i vinterpausen hentede erfarne Thomas Schaaf ind på trænerbænken, er i store vanskeligheder. Holdet er sidst i Bundesligaen med blot 17 point for 24 kampe.

I tirsdagens anden bundesligakamp var der til gengæld en dansker i aktion. For første gang siden 19. december var Frederik Sørensen med i startopstillingen for 1. FC Köln, der på udebane spillede 1-1 mod Ingolstadt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.