Wozniacki efter åbningssejr: Jeg kan spille bedre

Caroline Wozniacki er glad for avancementet til anden runde af Wimbledon, men vil finde et højere niveau.

Danske Caroline Wozniacki er seedet som nummer to ved årets Wimbledon. Foto: Andrew Boyers/Reuters

Danske Caroline Wozniacki er seedet som nummer to ved årets Wimbledon. Foto: Andrew Boyers/Reuters

Det gik som planlagt for Caroline Wozniacki, der mandag spillede sig videre til anden runde af grand slam-turneringen Wimbledon.

I hvert fald resultatmæssigt for hun havde ikke de store problemer med at besejre amerikaneren Varvara Lepchenko 6-0, 6-3 på Centre Court.

Spillet kan dog blive bedre, mener den danske tennisstjerne, som først ankom til Wimbledon-anlægget søndag.

- Jeg var lidt nervøs, så jeg skulle bare have en god start i første kamp.

- Jeg håber, at jeg kan spille bedre, som turneringen skrider frem, siger Wozniacki i et interview med turneringsarrangøren efter kampen.

- Jeg elsker at spille på græs. Det er mit favoritunderlag, så forhåbentlig kan jeg finde formen her, lyder det fra den andenseedede dansker.

Helt skidt har Wozniacki nu ikke været kørende på det seneste. Tværtimod går hun ind til turneringen med stor selvtillid.

I weekenden vandt hun sin WTA-titel nummer 29 i karrieren, da hun besejrede hviderussiske Aryna Sabalenka i finalen i Eastbourne.

Kun rumænske Simona Halep er seedet højere end Wozniacki ved årets Wimbledon. Halep ligger nummer et på verdensranglisten, hvor Wozniacki er toer.

I anden runde ved Wimbledon møder Wozniacki russeren Ekaterina Makarova. Wozniacki skal efter planen i aktion igen onsdag.

Danskeren er aldrig nået længere end ottendedelsfinalen ved Wimbledon. Det har hun gjort seks gange i karrieren - senest i 2017.

Til gengæld strøg 27-årige Wozniacki til tops i Australian Open tidligere på året, hvor hun for første gang i karrieren vandt en grand slam-turnering.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.