Wozniacki efter blamage: Jeg havde ingen energi

Caroline Wozniacki var angiveligt ikke skadet, da hun tilkaldte lægerne på vej mod det sensationelle nederlag.

Wozniacki efter blamage: Jeg havde ingen energi

Det kunne næsten kun være på grund af en skade, at den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki onsdag tabte på sensationel vis til verdens nummer 186 i første runde af WTA-turneringen Malaysian Open.

Angiveligt var det dog ikke tilfældet.

Da danskeren undervejs i kampen tilkaldte læge og fysioterapeut i en kamp, der endte med et sensationelt nederlag i tre sæt til en kinesisk kvalifikationsspiller, var det for at få massage.

- Jeg tilkaldte læge og fysioterapeut for at få dem til at massere mine ben. Der var ikke meget, de kunne gøre, siger Wozniacki ifølge nyhedsbureauet AFP.

Danskeren var topseedet og storfavorit til at vinde turneringen, men ramte altså et nyt lavpunkt i karrieren. Hun manglende energi i den asiatiske varme.

- Jeg gjorde mit bedste, men jeg havde bare ingen energi. Og jeg udnyttede ikke mine muligheder, siger danskeren.

Og muligheden for den ventede sejr kunne ikke være meget bedre. Wozniacki misbrugte en matchbold i anden sæt ved stillingen 6-5 i egen serv.

21-årige Qiang Wang er normalt ikke med på højeste niveau. Det lod hun sig dog ikke mærke af. Hun kæmpede, og hun udnyttede bevidst, at Wozniacki manglende energi i varmen.

- Jeg forsøgte at få hende til at løbe mere for at udnytte hendes sygdom, og det gav pote. Dette er min karrieres største sejr, og det giver mig selvtillid, siger kineseren.

Danskeren sluttede både 2010 og 2011 som verdens nummer et. 2012-sæsonen og begyndelsen af denne sæson har dog ikke budt på mange succeser.

I 2013 har Wozniacki nu allerede tabt to gange til spillere uden for top-100, hvilket er ganske uhørt for hende. Danskeren har ikke tabt til en så lavt rangeret spiller som Qiang Wang, siden hun var oppe at toppe verdensranglisten.

Foruden onsdagens nederlag tabte Wozniacki også til kasakhiske Ksenia Pervak i Brisbane i januar. Dengang lå Pervak nummer 103 i verden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst