Wozniacki efter drama-exit: Frustrerende

Caroline Wozniacki erkender, at det gjorde ondt at tabe dramaet til Tamira Paszek ved Wimbledon

Caroline Wozniacki fik kun en kamp ved Wimbledon. Foto: Scanpix

Caroline Wozniacki fik kun en kamp ved Wimbledon. Foto: Scanpix

LONDON:Caroline Wozniacki formulerer det meget godt, når hun skal sætte ord på nederlaget i første runde af Wimbledon til østrigske Tamira Paszek.

- Det var en god kamp, og vi spillede begge godt, men i morgen har jeg glemt, hvordan kampen var. Det er en af de kampe, som er sjove at vinde, men hård at tabe. Nu må jeg bare forsøge at komme igennem det, siger Caroline Wozniacki.
Opgøret mellem Caroline Wozniacki og Tamira Paszek var måske ikke den mest imødesete på Centre Court denne onsdag, men formentlig er kampen den, som tilskuerne vil huske bedst på sigt.
Den bød blandt andet på næsten tre timers drama på dag to af kampen og to misbrugte matchbolde af danskeren, inden Paszek sejrede 5-7, 7-6, 6-4.
Dertil blev kampen spillet på et højt teknisk niveau med et utal af fremragende vinderslag. Men det kan Caroline Wozniacki ikke bruge til meget efterfølgende.
Hun ærgrer sig naturligvis over de to misbrugte matchbolde ved stillingen 7-5, 6-5.
- Jeg spillede ikke engang dårligt på matchboldene, men hun tog sine chancer. Hun ramte linjerne to gange i den ene matchbold, og det viser bare, at også held og små ting er afgørende i tennis, siger danskeren.
Netop manglende held føler hun sig som et offer for i denne svære periode af karrieren.
- Jeg har før vundet mange tætte kampe, hvor jeg har haft heldet, men på det seneste er det bare gået den forkerte vej.
- Det er frustrerende. Men held er noget, man får ved at træne hårdt på træningsbanen, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at vende det, siger Wozniacki.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.