Wozniacki efter exit: Ingen kan slå Serena

Den tidligere danske verdensetter regner med, at hun blev sendt ud af OL af den kommende vinder.

Wozniacki efter exit: Ingen kan slå Serena

Serena Williams går ifølge Caroline Wozniacki, der torsdag blev sendt hjem fra OL af den stærke amerikaner, hele vejen og vinder OL-guldet.

Wozniacki kan ikke tro, at nogen er i stand til at slå Williams, som bankede danskeren 0-6, 3-6 i kvartfinalen.

- Hun rammer bolden godt, er aggressiv og laver ikke mange fejl.

- Jeg kan selvfølgelig altid bagefter sidde og tænke, at jeg kunne have gjort det og det, men Serena spillede en god kamp, og hun ser stærk ud. Jeg har svært ved at se, at nogen er i stand til at slå hende, fastslår Wozniacki.

Danskeren er naturligvis skuffet over resultatet, for hun havde håbet, at hun kunne blande sig i medaljekampen ved OL.

- Jeg ville gerne have taget det næste skridt og komme i semifinalen og kæmpe om medaljer, men det blev ikke denne gang.

Caroline Wozniacki lagde ud med at tabe sine tre første servepartier, og det er også en af forklaringerne på, at det gik galt mod Williams.

- Jeg kan tage en masse med fra OL, og generelt har jeg spillet gode kampe. Jeg har servet godt i de tre første kampe, men mod Serena sad serverne ikke særlig godt, og så var jeg på hælene med det samme.

Serena Williams kraftfulde servereturneringer bekom heller ikke danskeren vel.

- Jeg føler mig klart mere presset, når hun spiller dybt og hårdt, og så prøver jeg at serve endnu hårdere, og så laver jeg fejl. Jeg skulle bare have haft is i maven og være blevet ved med at serve på den måde, jeg hele tiden har gjort, siger Wozniacki.

Spørgsmål: Hvad går gennem dit hoved undervejs?

- Jeg tænker bare en bold ad gangen og ikke på, hvad der står. Jeg tænker på, hvad jeg kan gøre for at vende det.

- Jeg taber første sæt på den måde, jeg gør, men det er ligegyldigt, om jeg taber første sæt 6-7 eller 0-6, for man har alligevel tabt første sæt og starter forfra i andet, fortæller danskeren.

Allerede i næste uge spiller Wozniacki hardcourt-turnering i Montreal, og derfor rejser hun væk fra London, formentlig allerede fredag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.