Wozniacki får blid åbning på amerikansk hardcourt-sæson

Caroline Wozniacki sidder over i første runde og står med gode chancer for at nå finalen i Stanford.

Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki, nummer fem i verden, står med gode muligheder for at lave et godt resultat, når hun i næste uge tager hul på den amerikanske hardcourt-sæson i WTA-turneringen Bank of the West Classic i Stanford.

På grund af Serena Williams' skadesafbud er Wozniacki pludselig topseedet, og danskeren kan heller ikke klage over sin lodtrækning.

Hun er oversidder i første runde, hvorefter hun træder ind i 1/8-finalen mod vinderen af kampen mellem Varvara Lepchenko fra USA og kroaten Mirjana Lucic-Baroni. De rangerer som henholdsvis nummer 45 og 50 i verden.

Vinder Wozniacki, skal hun formentlig møde tyske Andrea Petkovic i kvartfinalen. Petkovic ligger nummer 15 på verdensranglisten, men danskeren har vanligvis et godt tag på hende og fører 4-1 indbyrdes.

Det samme er tilfældet med den fjerdeseedede tjekke Karolina Pliskova, der ligger til at blive Wozniackis modstander i en eventuel semifinale. Wozniacki har slået Pliskova tre gange ud af lige så mange mulige.

Holder seedningerne, bliver finalen et anliggende mellem Wozniacki og polske Agnieszka Radwanska.

Det er i øvrigt første gang i karrieren, at Wozniacki deltager i Stanford-turneringen, der er en af opvarmningsturneringerne til US Open.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden