Wozniacki får god lodtrækning til Australian Open

Danskeren skal i første runde møde rumæneren Mihaela Buzarnescu, som Wozniacki vandt over ved US Open i 2017.

Caroline Wozniacki er blandt favoritterne til at vinde Australian Open, og chancerne for at nå langt i turneringen blev ikke mindre, da der torsdag blev trukket lod til turneringen. Foto: Scanpix/Paul Crock

Caroline Wozniacki er blandt favoritterne til at vinde Australian Open, og chancerne for at nå langt i turneringen blev ikke mindre, da der torsdag blev trukket lod til turneringen. Foto: Scanpix/Paul Crock

Torsdag blev der trukket lod til Australian Open, og danske Caroline Wozniacki fik på papiret en god lodtrækning.

Den andenseedede dansker møder i første runde rumæneren Mihaela Buzarnescu, der ligger nummer 57 på verdensranglisten.

De to har kun en enkelt gang tidligere mødt hinanden, og det var i US Open i 2017, hvor Wozniacki vandt.

Når Wozniacki til anden runde, så bliver det enten kroatiske Jana Fett eller japanske Misa Eguchi, der bliver modstanderen.

Først i tredje runde risikerer danskeren at få seedet modstand, da hollandske Kiki Bertens kan blive modstanderen. Hende har Wozniacki mødt to gange tidligere, og begge gange er det blevet til dansk sejr.

Senest mødte de hinanden i Doha i 2017, hvor Wozniacki vandt 6-2, 6-3.

I ottendedelsfinalen bliver modstanden på papiret hårdere, og den bedst seedede spiller, danskeren kan risikere at møde, er den 15.-seedede russer Anastasia Pavlyuchenkova.

Men kigger man på de to spilleres indbyrdes opgør, så er der klart dansk overtag, da Wozniacki står noteret for syv sejre, mens russeren kun kan fremvise en enkelt sejr ud af deres otte opgør.

I kvartfinalen risikerer danskeren at løbe ind i French Open-mesteren, Jelena Ostapenko fra Letland, slovakken Dominika Cibulkova eller amerikanske Coco Vandeweghe.

Hos mændene skal andenseedede og den forsvarende mester, Roger Federer, møde slovenske Aljaz Bedene i første runde.

Topseedede Rafael Nadal skal op imod nummer 83 på verdensranglisten i form af Víctor Estrella Burgos fra Den Dominikanske Republik.

Serbiske Novak Djokovic er tilbage efter et halvt års skadespause, og han får amerikansk modstand i første runde, når han skal duellere mod Donald Young.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.