Wozniacki føler sig som en veteran i tennissporten

Caroline Wozniacki har efterhånden været med så længe, at hun ser sig selv som en veteran i tennissporten.

Wozniacki føler sig som en veteran i tennissporten

Caroline Wozniacki er med sine kun 22 år slet ikke en af de ældste på kvindernes WTA Tour i tennis. Men hun har alligevel følelsen af at være en garvet rotte i faget.

- Jeg er helt sikkert begyndt at føle mig som en af de mere rutinerede spillere - som en slags veteran - selv om jeg stadig kun er 22 år, siger Wozniacki til WTA's hjemmeside.

Den tidligere verdensetter har allerede prøvet mere end de fleste tennisspillere, som er en del år ældre, og ved WTA-turneringen i Indian Wells er hun også blandt de mest rutinerede gengangere.

- Når man har været et sted syv gange allerede, som jeg har været det her i Indian Wells, så sætter det tingene i perspektiv.

- Jeg har været på Touren så længe og spillet så mange kampe, og det er fantastisk. Det er bare fedt, at jeg har klaret mig så godt i tennissporten så længe, fastslår danskeren, der lige nu er nummer 10 i verden.

Wozniacki, der har vundet 20 WTA-titler i karrieren og har ligget 67 uger som nummer et i verden, vandt natten til tirsdag dansk tid i anden runde over russeren Elena Vesnina med 6-2, 6-1.

- Det tog mig et par partier at komme ind i kampen. Jeg følte, at banen var langsommere end nogle af de andre baner, så timingen manglede i begyndelsen.

- Men da jeg først kom i gang, følte jeg, at jeg spillede noget god tennis. Jeg følte mig rigtig godt tilpas derude. Det var generelt en meget god kamp for mig, siger ottendeseedede Wozniacki

I fjerde runde venter den 10.-seedede russer Nadia Petrova, som slog tyskeren Julia Görges i to sæt.

Wozniacki har mødt Petrova seks gange før, og danskeren fører med 4-2 i de indbyrdes kampe. I det seneste indbyrdes opgør - som samtidig var det sidste opgør i 2012-sæsonen - vandt Petrova overbevisende med 6-2, 6-1.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.