Wozniacki fortsætter de gode takter i Dubai

For tredje år i træk spiller Caroline Wozniacki sig videre til semifinalen ved WTA-turneringen i Dubai.

Wozniacki fortsætter de gode takter i Dubai

Et topresultat lurer for den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki ved WTA-turneringen Dubai Duty Free Tennis Championships.

Den tidligere verdensetter spillede sig torsdag videre til semifinalen med sejr på 4-6, 6-1, 6-4 over franske Marion Bartoli.

Det er tredje år i træk, at Wozniacki spiller sig videre til semifinalen i Dubai. Sidste år blev semifinalen endestationen for danskeren, men i 2011 strøg hun helt til tops i turneringen, hvor store dele af verdenseliten i år stillede til start.

Wozniacki, verdens nummer 10, burde egentlig have vundet første sæt over franskmanden, der er rangeret som nummer 11 i verden. Wozniacki førte med 4-2 og servede selv, men så vandt Bartoli fire partier i træk.

Umiddelbart var det noget, der burde ryste Wozniacki, men det var ikke til at se på danskeren. Wozniacki bragte sig på nærmest ingen tid foran 5-0, inden hun servede sættet hjem foran 5-1.

I tredje sæt så det først skidt ud for Wozniacki, der kom bagud 0-2, men så vandt danskeren fem partier i træk, og det forspring kunne franskmanden lige præcis ikke hente. Wozniacki servede kampen hjem foran 5-4.

I fredagens semifinale møder Wozniacki Wimbledon-mesteren fra 2011, Petra Kvitova. Tjekken, der er nummer otte i verden, vandt med 6-2, 6-4 over Wozniackis gode veninde - polske Agnieszka Radwanska, der er nummer fire i verden

Wozniacki og Kvitova har mødt hinanden seks gange før, og det er blevet til tre sejre hver.

Den anden semifinale står mellem de to italienske veninder og makkerpar i double, Sara Errani og Roberta Vinci.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst