Wozniacki jagter semifinale tidligt fredag morgen

Caroline Wozniacki spiller kvartfinale mod Magda Linette i Tokyo omkring klokken 07 fredag morgen dansk tid.

Tennis - Pan Pacific Open Women's Singles Round 2 match, Caroline Wozniacki Foto: Reuters/Issei Kato

Tennis - Pan Pacific Open Women's Singles Round 2 match, Caroline Wozniacki Foto: Reuters/Issei Kato

Danske tennisfans skal stå tidligt op fredag morgen, hvis de vil følge Caroline Wozniackis videre færd ved WTA-turneringen Pan Pacific Open i Tokyo.

Den danske tennisspiller skal i kvartfinalen møde polske Magda Linette i den tredje kamp på Centre Court.

Første kamp på banen er en damedouble med start klokken 03 dansk tid. Derefter følger - tidligst klokken 05 - kvartfinalen mellem Monica Puig og Agnieszka Radwanska, og når den er slut, skal Wozniacki i aktion.

Et godt bud på et starttidspunkt er klokken 07, men kampen mellem Puig og Radwanska kan godt tænkes at trække ud, så danskeren må vente yderligere.

Wozniacki er klar favorit i kampen mod Linette, der rangerer som nummer 109 i verden og har været igennem kvalifikationsturneringen for at deltage i hovedturneringen i Tokyo.

Spillerne har aldrig mødt hinanden før, men tenniseksperten Tine Scheuer-Larsen, der er kommentator på TV3 Sport, tipper danskeren store muligheder for at vinde.

- Linette har ramt bolden godt, ellers havde hun ikke været i kvartfinalen, men fortsætter Caroline sit spil, vinder hun også kvartfinalen, siger Tine Scheuer-Larsen.

Efter en svær sæson med skader og skuffende resultater var Wozniacki tidligere på måneden nærmest som genfødt ved US Open, hvor hun nåede semifinalen.

I denne uge har hun fulgt godt op ved at slå stortalentet Belinda Bencic samt verdens nummer otte, Carla Suarez Navarro. Det var tredje gang på mindre end en måned, at hun besejrede en spiller fra top-ti.

I en eventuel semifinalen venter vinderen af kampen mellem OL-vinderen Monica Puig og verdens nummer fire, Agnieszka Radwanska. Men Scheuer-Larsen mener godt, at danskeren kan overvinde en sådan forhindring og måske også vinde turneringen.

- Det havde man ikke turde drømme om for en måned siden. De store spillere er begyndt at frygte hende igen, fordi hun er blevet mere aggressiv, og hendes defensiv er eminent.

- En kamp mod eksempelvis Radwanska vil være tæt på 50/50, vurderer tenniseksperten.

Skulle det møde blive en realitet, kan Wozniacki læne sig op ad en indbyrdes statistik på 8-4 mod Radwanska.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.