Wozniacki: Jeg greb ikke mine chancer

Caroline Wozniacki erkendte, at hun ikke udnyttede sine muligheder for at lukke kampen i andet sæt.

Wozniacki: Jeg greb ikke mine chancer

Den amerikanske kvalifikationsspiller Jamie Hampton var helt nede i sækken, da Caroline Wozniacki kunne serve kampen hjem i andet sæt.

Men den danske tennisspiller tabte andet sæt og senere semifinalekampen 7-6, 5-7, 3-6 ved WTA-turneringen i engelske Eastbourne. Og det burde aldrig være sket, mener Wozniacki.

- Vinden drillede, og det gjorde det svært, men jeg havde mine chancer. Jeg greb dem ikke, og hun spillede rigtigt godt, siger Wozniacki til nyhedsbureauet AFP.

Jamie Hampton blev ved med at kæmpe, og det gav bonus efter to timer og 49 minutters spil.

- Jeg ville selvfølgelig have elsket at vinde. Det havde været det værd efter at have spillet i tre timer. Men vi spillede begge en meget god kamp, siger Wozniacki.

Græsturneringen fungerer som opvarmning til næste uges grand slam-turnering Wimbledon, hvor Wozniacki, som er nummer ni i verden, håber at fortsætte den stigende formkurve.

- Generelt føler jeg mig godt spillende. Jeg er glad for at spille på græs. Jeg føler, at mit spil er, hvor jeg vil have det til at være. Forhåbentlig vil jeg gøre det godt, lyder det fra Wozniacki.

Jamie Hampton ligger nummer 41 i verden, og hun har aldrig vundet en WTA-turnering i karrieren. I finalen møder Jamie Hampton russeren Elena Vesnina, som slog Yanina Wickmayer fra Belgien 6-0, 6-2 på blot 51 minutter.

I 2009 vandt Wozniacki WTA-turneringen i Eastbourne.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.