Wozniacki: Jeg kan vinde Wimbledon i år

Caroline Wozniacki skal tirsdag i kamp i Eastbourne, danskeren tror på grand slam-triumf i Wimbledon.

Wozniacki: Jeg kan vinde Wimbledon i år

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki åbner tirsdag sin græssæson i Eastbourne. Turneringen fungerer som opvarmning til Wimbledon, der begynder i næste uge og for mange er årets største tennisturnering.

Wozniacki begyndte året som verdens nummer et, men hun er raslet ned som nummer syv og jagter stadig årets første sejr, men på trods af en resultatmæssig krise, fejler selvtilliden ikke noget.

- Jeg tror på, jeg kan vinde Wimbledon i år. Det skal jeg tro på.

- Kvinderækken er meget åben i øjeblikket, og dybden af kvalitetsspillere er vokset markant gennem de seneste ti år, siger Caroline Wozniacki i et interview med den engelske avis Daily Mail.

- Du ved aldrig, hvad der sker, der sker altid overraskelser og vil være spillere i kvart- og semifinalerne, som du ikke havde regnet med. Jeg forventede ikke at se Sara Errani i finalen i French Open, men hun havde en virkelig god turnering, siger danskeren.

Caroline Wozniacki har været i Eastbourne nogle dage, hvor hun har forberedt sig på græssæsonen, der for danskerens vedkommende begynder tirsdag, når hun møder amerikanske Christina McHale.

Wozniacki er tredjeseedet i opvarmningsturneringen og spiller tirsdagens anden kamp på Centre Court, hvor spillet sættes i gang klokken 11 engelsk tid - klokken 12 dansk tid.

Med sig på græs i det britiske har Wozniacki som altid farmand Piotr og herudover sin nye coach - svenske Thomas Johansson.

- Min far er stadig med på banen og hjælper mig, og han kommer fint ud af det med Thomas, men i sidste ende er det mig, der bestemmer, for det er mig, der slår slagene, siger Caroline Wozniacki til den engelske avis.

Caroline Wozniacki har endnu ikke vundet en turnering i år.

/ritzau/