Wozniacki: Kan kun gå ned ad bakke som nummer et

Det kan kun gå en vej, når man er nummer et i verden, og det er ned ad bakke, fortæller Caroline Wozniacki.

Wozniacki: Kan kun gå ned ad bakke som nummer et

Det er blevet til seks nederlag i 2013 for tennisstjernen Caroline Wozniacki, der i øjeblikket er nummer 10 i verden og i denne uge deltager i WTA-turneringen BNP Paribas Open i Indian Wells.

Som tidligere verdensetter blev der spurgt kritisk til sæsonstarten, hvor det også er blevet til 10 sejre, men de sejre er overstrålet af nederlag til spillere, danskeren normalt ikke taber til.

- Jeg mener ikke, jeg har et problem. Når man er nummer et, så er der reelt kun en vej, og det er ned ad bakke. Jeg føler mig rask, og jeg synes, at jeg spiller godt, så folk kan sige, hvad de vil.

- Jeg har også et liv, og jeg er glad for det liv, jeg har, fastslår Wozniacki ifølge nyhedsbureauet Reuters.

Ved den seneste WTA-turnering i Malaysia tabte danskeren overraskende i første runde til Qiang Wang, som på det tidspunkt var verdens nummer 186. Derfor tager Wozniacki forventningspresset med ro.

- Alle ønsker at være nummer et. Det er der ingen tvivl om. Men lige nu er mit fokus bare på at spille godt og forsøge at vinde turneringer, siger Wozniacki.

Hun tilfreds med tilværelsen generelt, hvor hun danner par med golfstjernen Rory McIlroy, og hun afviser rygter om, at de skulle være ved at gå fra hinanden.

- Helt ærligt, så har vi være i mediernes søgelys så længe, at det ikke er noget nyt.

- Vi er vant til det og giver det ikke nogen opmærksomhed - med mindre det er et rygte som forleden om, at vi er gået fra hinanden. Virkelig? Tak fordi I fortæller mig det, lyder det fra en selvironisk Wozniacki.

Wozniacki er seedet som nummer otte i Indian Wells, hvor hun i 2011 strøg helt til tops. Danskeren er oversidder i første runde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.