Wozniacki kan tage tredje turneringssejr på en måned

Caroline Wozniacki åbner tirsdag eftermiddag Luxembourg Open mod amerikaneren Madison Brengle.

TENNIS-WTA-HKG, Caroline Wozniacki Foto: Scanpix/Anthony Wallace

TENNIS-WTA-HKG, Caroline Wozniacki Foto: Scanpix/Anthony Wallace

Caroline Wozniacki er en af de mest formstærke spillere på kvindernes WTA-tour, når hun i denne uge stiller til start ved Luxembourg Open.

I løbet af godt en måned har hun avanceret fra nummer 74 til nummer 17 på verdensranglisten.

Den danske tennisspiller kommer med to friske turneringssejre fra de seneste tre uger, og hun er sammen med tjekken Petra Kvitova de to store favoritter til at stryge til tops i det lille fyrstedømme.

Wozniackis vej til finalen ser på papiret overkommelig ud, og hendes største udfordring kan være, at hun for blot to dage siden spillede finale i Hong Kong Open, som hun vandt efter en lang dyst.

Hun har med andre ord en lang rejse i kroppen, når hun tirsdag eftermiddag - tidligst klokken 16.30 - spiller sin kamp i første runde mod amerikaneren Madison Brengle, verdens nummer 73.

Deres hidtil eneste indbyrdes møde udspillede sig sidste år i Miami, hvor Wozniacki sejrede med de knusende cifre 6-0, 6-1.

Vinder danskeren også deres andet møde, venter i anden runde enten Sabine Lisicki fra Tyskland eller schweizeren Viktorija Golubic.

Mandagens resultater formede sig sådan, at andenseedede Wozniacki tidligst i semifinalen kan ramle ind i en seedet spiller. Det vil i så fald blive den tredjeseedede hollænder Kiki Bertens, der ligger nummer 22 i verden.

I den anden lodtrækningshalvdel har Petra Kvitova ligeledes en farbar vej til finalen.

Dermed kan der være lagt op til en finale på lørdag mellem Wozniacki og Kvitova, der 11 gange tidligere har mødtes med. Heraf har danskeren vundet fem.

Wozniacki har en gang tidligere vundet Luxembourg Open. Det skete i 2013.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.