Wozniacki møder tyrker i comeback i Nottingham

Caroline Wozniacki skal i sin første kamp på græsset i Nottingham møde Cagla Buyukakcay, verdens nummer 83.

FILES-TENNIS-WTA-ROLAND-2016, Caroline Wozniacki Foto: Scanpix/Paul Crock

FILES-TENNIS-WTA-ROLAND-2016, Caroline Wozniacki Foto: Scanpix/Paul Crock

Tyrkisk modstand venter, når den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki i næste uge spiller sin første kamp i to og en halv måned.

Lodtrækningen til græsturneringen i Nottingham formede sig sådan, at Wozniacki i sit comeback skal møde Cagla Buyukakcay i første runde.

Wozniacki, der er faldet til en placering som nummer 34 på verdensranglisten, har aldrig tidligere mødt Buyukakcay, der rangerer som nummer 83 i verden. Opgøret er ikke sat på programmet mandag.

Skulle Wozniacki klare den første opgave, skal hun i anden runde møde enten esteren Anett Kontaveit eller Lauren Davis fra USA.

Wozniacki pådrog sig en ankelskade i april og har ikke været i kamp siden. Hun måtte senest melde afbud til French Open med henvisning til, at hun stadig ikke var i stand til bevæge sig i tilfredsstillende grad.

Nu håber hun at få revanche ved den næste grand slam-turnering, Wimbledon, der begynder i slutningen af juni.

Senere på sommeren håber hun at skulle deltage ved OL. Wozniacki er blevet udpeget til dansk fanebærer i Rio, men det er uvist, om hun får lov til at stille op ved legene, da hun ikke har overholdt de formelle krav om at stille op i et vist antal Fed Cup-turneringer.

Derfor håber hun at få dispensation til at deltage.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.