Wozniacki om brudt forlovelse: Det kom som et chok

Den danske tennisspiller havde ikke lyst til at tale meget om sit privatliv, da hun røg ud af French Open.

28. May 2014 00:34

13.-seedede Caroline Wozniacki fik kun en kort optræden ved dette års French Open, for tirsdag blev danskeren sendt ud i første runde af den franske grand slam-turnering i Paris.

Nederlaget i tre sæt til belgieren Yanina Wickmayer fyldte dog ikke det hele, da den danske tennisspiller mødte medierne på et pressemøde efter kampen.

Caroline Wozniacki måtte som ventet forholde sig til sidste uges dramatiske brud fra golfspilleren Rory McIlroy, der forlod sin danske forlovede, kort tid efter at bryllupsinvitationerne var sendt ud.

- Jeg var ikke forberedt på det, det hele kom lidt som et chok, siger danskeren ifølge nyhedsbureauet AFP.

Caroline Wozniacki har ikke overraskende fokus rettet mod at få lukket ned for snakken om bruddet fra Rory McIlroy.

- Jeg vil med glæde tale om min kamp, men ikke mit privatliv. Det håber jeg, at I vil forstå. Jeg vil gerne takke alle for deres støtte og søde beskeder.

- Men hvad der sker i mit privatliv, vil jeg gerne have til at blive mellem mig og min nærmeste familie. Jeg bliver nødt til at komme videre, siger Caroline Wozniacki.

Danskeren, som har været plaget af en knæskade op til French Open, tabte 6-7, 6-4, 2-6 til Yanina Wickmayer, der rangerer som nummer 64 på verdensranglisten.

- Jeg forberedte mig det bedste, jeg kunne. Jeg har ikke været i stand til at spille ret mange kampe på grund af skaden. Jeg følte mig rusten, det var ingen køn kamp, siger Caroline Wozniacki.

/ritzau/

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...