Wozniacki overvejer boykot af Miami Open efter tilråb

Caroline Wozniacki ved ikke, om hun vender tilbage til Miami Open efter den dårlige oplevelse i marts.

Caroline Wozniacki tabte til Mónica Puig, efter hun havde følt sig voldsomt generet af tilråb fra tribunerne. Foto: Scanpix/Geoff Burke

Caroline Wozniacki tabte til Mónica Puig, efter hun havde følt sig voldsomt generet af tilråb fra tribunerne. Foto: Scanpix/Geoff Burke

Tennisspilleren Caroline Wozniacki er stadig præget af oplevelsen fra sin seneste kamp, hvor hun for knap en måned siden tabte til Mónica Puig i anden runde af Miami Open.

Her beklagede danskeren sig efterfølgende over tilråb fra tribunerne, hvor tilskuere ifølge danskeren var truende og blandt andet ønskede hendes forældre døde.

Det kan få konsekvenser for, om hun vender tilbage til turneringen.

- Jeg skal tage en beslutning om, hvorvidt jeg har lyst til at tage tilbage næste år eller ej. Jeg har ikke taget beslutningen endnu, siger Caroline Wozniacki til en gruppe journalister i Monte Carlo ifølge The Telegraph.

- Jeg sov forfærdeligt i fire-fem dage efter. Jeg var ikke tilpas. Jeg havde det forfærdeligt og havde en dårlig følelse i maven, fortæller Wozniacki om dagene efter nederlaget.

Hun kritiserede ledelsen i Miami Open for ikke at reagere, men ledelsen med den tidligere spiller James Blake i spidsen sagde efterfølgende, at sikkerhedspersonalet ikke havde hørt de pågældende trusler og tilråb.

Det skuffer Wozniacki.

- Reaktionen i Miami var virkelig ikke god. James Blake har selv været igennem den slags ting, og jeg havde håbet, at han ville tage en holdning, men det ville han ikke.

- Jeg har forsøgt at glemme det hele, men jeg synes, det var vigtigt at italesætte det, da det ikke var i orden, lyder det fra Wozniacki.

Hun har holdt turneringspause siden Miami Open, men tager hul på grussæsonen i Istanbul i næste uge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.