Wozniacki slår komet i asiatisk hardcourt-premiere

Caroline Wozniacki indledte den asiatiske hardcourt-sæson med en sikker sejr over kroaten Ana Konjuh.

Efter en skuffende periode på hardcourt i USA er tennisstjernen Caroline Wozniacki pisket til at skabe bedre resultater i den asiatiske del af hardcourt-sæsonen, hvis hun vil gøre sig forhåbninger om deltagelse i årets sæsonfinale.

Den mission fik onsdag en opløftende start, da Wozniacki - verdens nummer seks - i anden runde af WTA-turneringen i Tokyo slog den 17-årige kroat Ana Konjuh med cifrene 6-2, 6-2.

- Det er altid hårdt, når man ikke har spillet kampe i et stykke tid. Så jeg er bare glad for at vinde og være videre til næste runde. Der er nogle ting, jeg skal arbejde på, men jeg er tilfreds med sejren.

- Det er altid svært, når man er topseedet, for modstanderen har ofte ikke noget at tabe, siger Caroline Wozniacki til wtatennis.com.

Danskeren, der var oversidder i første runde, vandt uden problemer over Konjuh, der er udråbt som en af sportens største talenter.

Talentet rækker aktuelt til en placering som nummer 68 i verden. Onsdag lavede hun for mange uprovokerede fejl til at true en spiller af Wozniackis kaliber.

Konjuh spillede pæn tennis, men i de længere dueller trak Wozniacki sig som regel sejrrigt ud, fordi hun til sidst tvang Konjuh til at lave fejl.

Danskeren blev ellers brudt i kampens første parti, hvor hun satte en føring på 40-0 over styr.

Det rystede hende ikke. Hun brød straks tilbage og tog fuld kontrol over sættet. Wozniacki tog første sæt, da hun brød for tredje gang i kampen til 6-2.

Wozniacki kom også ovenpå med et servegennembrud i starten af andet sæt. Siden vandt hun kampen på sin første matchbold efter 1 time og 22 minutter på banen.

I kvartfinalen kommer Wozniacki på en markant sværere opgave. Her venter tyskeren Angelique Kerber, der er rangerer som nummer ni i verden.

Det bliver deres 11. møde. Kerber fører den indbyrdes statistik 6-4.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst