Wozniacki slår rumæner og slipper for verdensetter

Caroline Wozniacki blev lørdag aften klar til fjerde runde i WTA-turneringen Miami Open.

Efter sejren over Monica Niculescu slipper Caroline Wozniacki for at møde verdensetteren, Naomi Osaka, som lørdag tabte.

Efter sejren over Monica Niculescu slipper Caroline Wozniacki for at møde verdensetteren, Naomi Osaka, som lørdag tabte.

MIAMI:Caroline Wozniacki er ved at finde formen igen efter en svær periode.

Lørdag aften dansk tid vandt den danske tennisspiller 6-4, 7-6 over rumænske Monica Niculescu og snuppede dermed sin anden sejr i træk i WTA-turneringen Miami Open.

Undervejs i kampen havde Niculescu 15 breakbolde, men udnyttede kun de tre. Wozniacki udnyttede alle sine fire.

Sejren bringer danskeren i fjerde runde, der svarer til ottendedelsfinalen i den store turnering.

Her kunne verdensetteren, Naomi Osaka, have ventet, men den japanske tennisstjerne tabte lørdag i tre sæt til Hsieh Su-wei fra Taiwan.

Wozniacki er i gang med sin blot anden turnering siden nederlaget til Maria Sharapova i Australian Opens tredje runde i januar.

Fredag tankede hun selvtillid, da hun besejrede Aliaksandra Sasnovich i to sæt. Og lørdag fik hun endnu mere at glæde sig over, da hun fra start tog føringen mod Niculescu.

Rumæneren spiller med en speciel stil, hvor hun for det meste slicer bolden i stedet for at slå igennem med forhånden. Til gengæld er der drøn på, når hun forsøger at vinde bolden med sin dobbelte baghånd.

Det viste hun gentagne gange i lørdagens kamp, og Wozniacki forsøgte at udnytte det til egen fordel. I nogle situationer med mere held end i andre.

Wozniacki brød rumænerens serv to gange i første sæt. Den sidste af gangene sørgede hun med en god forhånd for et servegennembrud, der samtidig sikrede Wozniacki første sæt.

Den danske tennisstjerne kom igen godt ud af starthullerne i andet sæt. Hun bragte sig på 2-0, før hun med et par dårlige beslutninger lukkede Niculescu tilbage ind i kampen.

Spillerne fulgtes ad, før Wozniacki brød til 5-3. På papiret et genialt tidspunkt med henblik på sejren, men på en sløj forhånd i nettet fra Wozniacki brød Niculescu tilbage.

Ved stillingen 6-5 i Wozniackis favør fulgte et dramatisk parti, der bølgede frem og tilbage.

Det lykkedes Niculescu at presse sættet ud i en tiebreak, hvor Wozniacki hurtigt kom på 6-0. Rumæneren gjorde det spændende, men med et slag på linjen trak Wozniacki det længste strå.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.