Wozniacki takker McIlroy for at vinde

Selv om tennisdarlingen Caroline Wozniacki blev forladt af sin forlovede golfspiller, Rory McIlroy, har hun fået brugbar viden med fra ham.

Det kan være svært at hive noget som helst positivt ud efter at være blevet forladt nærmest lige foran alteret, men det gør den danske tennisspiller Caroline Wozniacki, hvis tidligere forlovede, den nordirske golfspiller Rory McIlroy, dumpede hende lige efter, at bryllupsinvitationerne var sendt ud.

På et billede, som den 24-årige "Miss Sunshine" har lagt ud på sin Instagram-profil, jubler hun over, at hun kan svare korrekt på et særligt teknisk sportsspørgsmål i en quiz.

"Hvilken sport er den eneste, hvor man skal forsøge at få færrest point?," lyder spørgsmålet, som kommer med fire følgende svarmuligheder: hockey, golf, volleyball eller basketball.

- Jeg vidste, at have datet en golfspiller på et tidspunkt ville komme mig til gode, joker den hårdtslående dansker, som selvfølgelig har svaret det rigtige svar, som er golf.

Wozniacki fejrede det korrekte svar med hashtaggene: "Jeg fik den rigtigt," og "jeg vandt."

Til trods for det hjerteskærende og meget offentlige brud tyder alt på, at Wozniacki er stærkere end nogensinde. På sin Instagram-konto gav den 177 cm høje tennisspiller i juli udtryk for, at det føltes godt at kunne gå i høje hæle igen med en åbenlys tyk reference til McIlroys 175 cm.

Se Wozniacki quizze her: https://instagram.com/p/zfjt4REHwR/?modal=true

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.