Wozniacki tonser i semifinalen efter ny storsejr

Uden for alvor at komme op i gear vandt danskeren kvartfinalen ved WTA-turneringen i Auckland med 6-1, 6-0.

7. januar 2016 09:42

Caroline Wozniacki vandt igen i suveræn stil i WTA-turneringen i Auckland i New Zealand. Kvartfinalen mod Alexandra Dulgheru endte 6-1, 6-0 til den tidligere verdensetter.

Wozniacki kom endnu engang på banen med overskud og breakede rumæneren allerede i hendes første serveparti. Efter fire minutter førte danskeren 2-0 uden at tabe en eneste bold.

Det blev også 3-0, inden rumæneren kom på tavlen. Den hårdtslående Dulgheru overvandt et par breakbolde fra danskeren og servede sig på tavlen og var nu bagud 1-3.

Derfra overtog Wozniacki igen showet og skruede kortvarigt op for tempoet og vandt efter 31 minutter første sæt med 6-1.

Andet sæt startede i samme stil: Wozniacki brød hurtigt rumænerens to første partier og derfra virkede det som om, at rumæneren gav op. Wozniacki kørte stille og roligt videre og vandt andet sæt med 6-0 efter kun 22 minutter.

I semifinalen møder danskeren amerikaneren Sloane Stephens, der er nummer 30 på verdensranglisten.

Danskeren har vundet samtlige fem indbyrdes opgør mellem de to. Ikke et eneste sæt har hun opgivet til amerikaneren.

Caroline Wozniacki havde det store smil på efter kampen, da hun blev interviewet som vinder af kvartfinalen.

- Det gik godt. Jeg ramte dagsformen godt, jeg gik fuldt ud efter sejren, og jeg vidste, hvordan jeg skulle gribe det an, siger Wozniacki.

- Det er klart, at jeg altid tror på, jeg kan vinde, når jeg går på banen. Men i dag var jeg også forberedt og vidste, hvad jeg skulle gøre. Gå aggressivt til værks og gå efter at vinde førsteserven, siger hun.

Danskeren blev også spurgt til sin gode statistik mod Stephens, men Wozniacki tager intet for givet.

- I morgen er en ny kamp og det her er et nyt år. Sloane er en god spiller, hun har spillet godt på det seneste, så jeg skal kæmpe for det. Jeg nyder at være her, siger danskeren.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...