Wozniacki tripper for at komme i gang

Caroline Wozniacki føler sig frisk inden genoptagelsen af sin første kamp ved Wimbledon.

Wozniacki tripper for at komme i gang

Om få timer kan vi forvente at få Caroline Wozniacki på banen ved Wimbledon.

Hun er skemalagt til at efterfølge Roger Federer på Centre Court, når han formentlig har slået Fabio Fognini i tre sæt. Klokken 16 dansk tid er et godt bud.

Klokken 13.30 dansk tid varmede hun op på træningsanlæggets bane seks, og det var side om side med dagens modstander, Tamira Paszek, der indtog bane fem.

Igen i dag var det den svenske træner, Thomas Johansson, som fodrede Wozniacki med bolde fra den anden side af nettet, og han var igen tilfreds med elevens aggressive grundslag fra baglinjen.

Nu skal slagene blot overføres til kampene, som han allerede har påpeget bliver den store udfordring.

Det var tydeligt, at Piotr Wozniacki giver ham mere plads som træner, end han har gjort med de forgangne trænere. Ligesom tirsdag entrede han først banen nogle minutter efter, at træningen var begyndt. Han iagttog og gav da også nogle holdninger til kende under pauserne.

Det er god kutyme blandt pressefolk at give Wozniacki-lejren fred på kampdage, inden kampen er spillet. Men hovedpersonens bror, Patrik Wozniacki, kunne fortælle, at Caroline Wozniacki føler sig godt tilpas i dag.

Det får hun også brug for, hvis hun skal besejre den formstærke Tamira Paszek, der sejrede ved Eastbourne i sidste uge.

Når det dansk-østrigske opgør genoptages, er det ved stillingen 2-2, da de blot nåede at spille fire partier tirsdag, inden regnen afbrød kampen.

/ritzau/