Wozniacki uddelte æg i Madrid

Danskeren gjorde kort proces mod australieren Jamila Gajdosova ved Madrid Open

Foto: Thomas Kienzle/AFP

Foto: Thomas Kienzle/AFP

MADRID:Den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki er kommet godt fra start i sæsonens hidtil største turnering på grus, Madrid Open.

Søndag vandt hun sin kamp i første runde over australieren Jarmila Gajdosova, der rangerer som nummer 49 i verden.

Sejrscifrene lød 6-3, 6-0. Det var ottende gang i lige så mange indbyrdes møder, at danskeren slog Gajdosova.

Gode grustakter

Kampen blev spillet på den næststørste arena opkaldt efter Arantxa Sanchez-Vicario, som Wozniacki netop har tilknyttet som træner for at forbedre sine evner på det røde grus.

Det har indtil videre været en succes. I hvert fald nåede Wozniacki finalen i sæsonens første grusturnering i Stuttgart, og i Madrid lagde hun altså også ud med en sikker sejr.

Gajdosova tegnede sig ganske vist for kampens første servegennembrud til 3-2, men derfra var Wozniacki suveræn i første sæt og vendte det til 6-3.

Halep led choknederlag

I andet sæt lagde danskeren ud med sit tredje servegennembrud på stribe og så sig ikke tilbage siden. Efter 67 minutter på banen sikrede sig hun sig sejren ved at uddele et såkaldt æg på sin tredje matchbold.

I anden runde skal Wozniacki møde enten tyske Mona Barthel eller kvalifikationsspilleren Christina McHale fra USA. De mødes senere søndag.

Første runde bød i øvrigt på en stor overraskelse, da den andenseedede rumæner, Simona Halep, tabte til franske Alizé Cornet med 6-7, 3-6.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.