Wozniacki var efter dommeren: Fejl på vigtige bolde

En irriteret Caroline Wozniacki var efter dommeren og hamrede ketsjeren i banen i sejr over Lucie Hradecká.

OL2016, Caroline Wozniacki Foto: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

OL2016, Caroline Wozniacki Foto: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen

Caroline Wozniacki havde flere gange fat i dommeren, da den danske tennisstjerne søndag spillede sig videre i OL-turneringen.

Tjekken Lucie Hradecká havde dommerkendelserne med sig i både første og andet sæt på et par afgørende tidspunkter, hvor kampen måske kunne have tippet. I stedet fik Wozniacki samlet sig og vundet 6-2, 6-2.

- Det er lidt frustrerende, når man ikke har hawk-eye og ikke kan lave en challenge. Det var vigtige bolde, siger Wozniacki.

I begyndelsen af andet sæt hamrede danskeren sin ketsjer ned i banen på et tidspunkt, hvor Hradecká førte 2-1 og fik godkendt en bold, der var langt ude over baglinjen.

- Man må bare komme ud med det og komme videre.

- Bolden var tydeligt ude. Jeg kunne jo se mærket, siger den tidligere verdensetter.

Det var oprindeligt meningen, at Wozniacki skulle have mødt Su-Wei Hsieh fra Taiwan i første runde, men hun forlod OL i Brasilien efter stridigheder med sit forbund. Derfor åbnede danskeren mod Lucie Hradecká.

- Det var rart at komme i gang og få den først kamp af vejen og vundet.

- Det har været en lidt sjov optakt til turneringen, eftersom jeg ikke helt har vidst, hvem jeg skulle møde.

- Jeg møder så en spiller, der bare satser alt. Det gør det ikke nemt. Hun server godt, men jeg fik gode returneringer i spil. Det gjorde det sværere for hende, og det frustrerede hende, siger Wozniacki.

Ud over usikkerheden omkring modstanderen i første runde, så blev starttidspunktet også udsat på grund af kraftig vind.

- Det passede mig egentlig fint nok, for det var varmt i morges. Det blæste lidt under kampen, og det gjorde det lidt svært, men ud over det var det fint, siger hun.

Skader hen over sommeren har betydet, at Wozniacki ikke har spillet så meget de seneste par måneder.

- Jeg føler mig fint tilpas. Jeg kan måske godt mærke, at jeg ikke har spillet så mange kampe, men generelt har jeg trænet godt og ramt bolden godt, så jeg er fortrøstningsfuld.

- Jeg viste på nogle tidspunkter noget godt spil, og andre gange skulle jeg lige i gang igen.

I anden runde venter mere tjekkisk modstand i form af verdensranglistens nummer 14, den dobbelte Wimbledon-mester Petra Kvitova. Den indbyrdes statistik hedder 5-5 før opgøret i anden runde.

- Hun er en god spiller. Hun spiller dybt og har tyngde på slagene, er venstrehåndet, som gør det lidt tricky, men jeg tror på mig selv, siger Wozniacki.

Tennisstjernen, der natten til lørdag var dansk flagbærer, fortæller, at hun har det fremragende i den danske OL-lejr. Det hjalp også, at cykelrytteren Jakob Fuglsang lørdag fik sølv i landevejsløbet.

- Det var fedt, at han fik en medalje. Det løftede stemningen i lejren, og alle var glade. Det er fedt i år, at det går godt.

- Vi så alle sammen Jeanette Ottesen på tv i går. Vi hepper på hinanden og håber på, at vi kan få medaljer med hjem, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.