Wozniacki: Vinden spillede en enorm faktor

Caroline Wozniacki havde besvær med at serve, og derfor var hun lettet over at komme videre til kvartfinalen.

Wozniacki: Vinden spillede en enorm faktor

Vinden gjorde tennisspillet besværligt for Caroline Wozniacki, da hun torsdag vandt over tyskeren Mona Barthel i 1/8-finalen af WTA-turneringen Qatar Open.

Wozniacki var derfor lettet over, at hun kom videre til fredagens kvartfinale, hvor fjerdeseedede Agnieszka Radwanska fra Polen venter.

- Det var ikke fantastisk tennis, fordi vinden spillede en enorm faktor.

- Det virkede som om, at vinden tog mere fat på denne bane end på Centre Court, siger Wozniacki til WTA's hjemmeside.

Onsdag vandt hun over Sorana Cirstea, og det var en kamp, der blev spillet på Centre Court på anlægget i Doha. Torsdag var det en mindre bane, Wozniacki måtte spille på.

- Her har man en endevæg, og når bolden blev kastet højere op end endevæggen, når man servede, så kunne bolden ende hvor som helst, forklarer Wozniacki.

- Det var meget blæsende, så for at være ærlig, så handlede det kun om at få bolden i spil. Jeg forsøgte bare at få den i spil og håbede på det bedste. Det var svært, men jeg kom igennem det, siger hun.

Den 10.-seedede dansker erkender, at det kunne være gået begge veje i et meget svingende første sæt, som Wozniacki endte med at vinde.

- Jeg spillede virkelig godt i de to første kampe og følte mig godt tilpas. Forhåbentlig spiller jeg bedre igen fredag, så vi forhåbentlig kan få en god kamp, siger Wozniacki.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.