Wozniacki: Williams er den stærkeste

Caroline Wozniacki ser Serena Williams som den største favorit ved årets Wimbledon.

Wozniacki: Williams er den stærkeste

Fire gange før har Serena Williams vundet Wimbledon, og skal man tro det danske bud på titlen, Caroline Wozniacki, kan amerikaneren meget vel vinde sin femte titel i det sydvestlige London denne sommer.

Danskeren ser dog også sig selv som en mulig vinder på den jævnbyrdige kvindeside.

- Det er meget tæt, og der er mange gode spillere. Men kigger man på de seneste 10 år, er det næsten altid en Williams, der vinder.

- Og særligt Serena er en af de største favoritter i år. Men (Petra) Kvitova gjorde det sidste år, (Victoria) Azarenka er inde i en god stime, og Maria (Sharapova) har før gjort det godt her, siger Caroline Wozniacki.

Hun erkender dog, at særligt Serena Williams bliver svær at slå, særligt hvis amerikaneren får sin fremragende serv til at fungere på dens højeste niveau.

- Serena er stærkere end alle os andre, og hvis hendes serv kører, er det svært at gøre noget i hendes partier.

- Så må man vinde sine egne servepartier og håbe på at vinde i en tiebreak eller håbe på, at man pludselig får nogle andenserver at arbejde med i hendes partier, siger Wozniacki.

Hun kan tidligst møde Serena Williams i en eventuel semifinale. Derimod slipper hun med garanti for den anden Williams-søster, Venus, som har vundet Wimbledon fem gange.

Venus Williams tabte nemlig sin kamp i første runde til Elena Vesnina i to klare sæt 1-6, 3-6.

Caroline Wozniacki spiller sin første kamp ved Wimbledon tirsdag mod Tamira Paszek.

/ritzau/