Wozniackis banemand fik klø i Tokyo-finale

Agnieszka Radwanska måtte overraskende se sig besejret af en småskadet Nadia Petrova i finalen i Tokyo.

Wozniackis banemand fik klø i Tokyo-finale

Agnieszka Radwanska formåede ikke at forsvare sin titel ved WTA-turneringen Pan Pacific Open i Tokyo, da den polske tennisspiller natten til lørdag stod over for russiske Nadia Petrova i finalen.

Radwanska, der slog Caroline Wozniacki i kvartfinalen, tabte overraskende med 0-6, 6-1 og 3-6 til Petrova.

Den russiske vinder afslørede bagefter, at hun på ingen måde havde regnet med, at hun ville gå hele vejen i Japans hovedstad.

- Det føles fantastisk. Det er den største turnering, jeg nogensinde har vundet, siger Nadia Petrova, der nu har vundet 12 turneringssejre i WTA-regi.

- Da jeg begyndte turneringen, forventede jeg ikke noget, da jeg døjede med en rygskade, så det er vildt at stå som vinder nu, fortæller den 30-årige russer, der rangerer som nummer 18 på verdensranglisten.

Finaleduellen mellem de to spillere var, som sætcifrene antyder, meget afvekslende. Petrova styrede kampen fra start, men i andet sæt gik russeren helt ned.

Det tegnede derfor til den forventede favoritsejr til Radwanska, der er nummer tre i verden, da de to spillere to hul på tredje og afgørende sæt. Men endnu en gang ændrede finaleopgøret karakter, og lidt senere stod Petrova som vinder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst