Wozniackis modstander elsker græsset

Danskerens modstander i Wimbledon, Tamira Paszek, har begået sine største bedrifter på græs.

Wozniackis modstander elsker græsset

Man skulle næsten tro, at hun var top-10-spiller.

Tamira Paszek oplever virkelig at være i mediernes søgelys i disse dage ovenpå græs-triumfen i Eastbourne.

Søndag afholdt hun officielt pressemøde i den store sal ved Wimbledon, og mandag holdt hun hof for et samlet dansk journalistkorps forud for tirsdagens kamp i første runde mod Caroline Wozniacki.

Den øjeblikkelige selvtillid strålede fra østrigske ansigt, når hun fortalte om sin aktuelle storform, der blandt andet gav sejre over top 10-spillerne Marion Bartoli og Angelique Kerber i sidste uge.

Lidt overraskende da 2012 inden Eastbourne blot havde udløst to sejre.

- Jeg har faktisk haft det gode spil i hele 2012, men skader har ødelagt meget. Siden French Open har jeg endelig haft mulighed for at træne konstant, og det er forskellen på tidligere i år og nu.

- Jeg tror på mig selv nu og har masser af selvtillid efter en god uge i Eastbourne. Om jeg er i min bedste form nogen sinde lige nu er svært at sige, da jeg også havde gode resultater i sidste sæson, siger Tamira Paszek.

Blandt andet begik hun karrierens bedste resultat ved en grand slam-turnering med sin kvartfinaleplads i Wimbledon i 2011. Det var blot en understregning af hendes flair for at spille på græs.

- Jeg elsker at spille på græs. Det har været mit favoritunderlag siden juniortiden. Her kan jeg udnytte min force med at gå ind i banen og forsøge at dominere spillet.

- Jeg vil spille mit spil mod Caroline Wozniacki og forhåbentlig er det nok til at vinde. Men hun er svær at spille mod. Hun er en fighter, og man skal vinde boldene tre eller fire gange, inden pointet er hjemme, siger Tamira Paszek.

Hun avancerede 22 pladser efter sejren i Eastbourne og er nu nummer 37 i verden.

/ritzau/