Wozniackis mor: Caroline blev forvirret på banen

Anna Wozniacki, mor til Caroline Wozniacki, mener, at de mange trænerrokader gjorde datteren forvirret.

Wozniackis mor: Caroline blev forvirret på banen

Det hjalp ikke Caroline Wozniacki at skifte tennistræner flere gange sidste år. Tværtimod forvirrede det mere, end det gavnede.

Det mener Caroline Wozniackis mor, Anna Wozniacki, som har fulgt datterens karriere fra sidelinjen i mange år og derfor kunne se en forskel i sidste sæson.

- Det var et hårdt år, for selv om Caroline trænede virkelig godt, så var der ikke den ro, hun havde brug for. Så blev hun nogle gange forvirret på banen.

- Den slags er bare spild af tid. Det er en tenniskarriere for kort til, siger Anna Wozniacki til Ekstra Bladet.

- Caroline er teknisk en bedre spiller end før. Vi ved godt, hvilken spiller Caroline er, og hvad hun skal blive bedre til, og det arbejder vi hele tiden med, og det gjorde vi også sidste år.

- Men der skal måske lidt tid til, før hun bliver en bedre spiller, vurderer Anna Wozniacki.

I 2012 blev både spanieren Ricardo Sanchez og svenskeren Thomas Johansson fyret som træner for Wozniacki, fordi samarbejdet ikke fungerede optimalt.

- Det år var en lære for os. Vi fik noget god erfaring. Vi har lært meget. Vi ved godt, hvor vi skal hen, og hvilken vej vi skal tage fremover, forklarer Anna Wozniacki.

Faderen Piotr Wozniacki er tilbage som træner for datteren, og det er den bedste løsning, selv om det har medført hård kritik, lyder det fra tennisfamilien med polske rødder.

- Det var ikke sjovt for nogen i vores familie. Men det, der ikke slår dig ihjel, det bliver du stærkere af. Det påvirkede især Piotr, at han fik så meget kritik. Han tog det meget personligt.

- Han kom til at tvivle lidt på sine egne værdier og tænkte: Når alle siger, jeg skal træde til side, så er det nok rigtigt. Men nu ved vi, at Caroline og Piotr hører sammen.

- For de har prøvet mange ting. De er vokset op sammen, og de er på en måde også vokset sammen.

- Med det temperament, Caroline har, er det ikke nemt for andre. Hun skal jo høre efter, og man skal have stor respekt for hinanden i et samarbejde, forklarer Anna Wozniacki.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.