X Factor: Det synger de i semifinalen

Nu skal deltagerne synge to sange hver

Lucy og de andre deltagerne i semifinalen skal synge to sange fredag. Foto: Scanpix

Lucy og de andre deltagerne i semifinalen skal synge to sange fredag. Foto: Scanpix

KØBENHAVN:Finalen nærmer sig i X Factor, og det betyder, at deltagerne skal synge hele to gange for deres overlevelse i talentkonkurrencen.

Fredag aften er der nemlig semifinale, og det betyder, at deltagerne skal på scenen med to forskellige sange, og her er det fælles for alle deltagere, at det ene nummer skal være fra det år, de er født.

I den ældre kategori skal Pernille Nordtorp synge Berlins ”Take My Breath Away”, mens Lucy Mardou skal synge ”Dub Be Good To Me” med britiske Beats International.

Henriette Haubjerg giver sin version af Ultra Nate’s hit ”Free”, og den sidste tilbageværende gruppe, Anthony Jasmin, har valgt en duet mellem den britiske hiphopper Tricky og den britiske rockmama PJ Harvey med nummeret ”Broken Homes”.

Har selv valgt et nummer

Andet nummer, semifinalisterne skal synge, er dét nummer, de selv mener, kan få dem videre til finalen.

Henriette Haubjerg satser her på ”I Follow Rivers” af svenske Lykke Li. Pernille Nordtorp har ligeledes valgt svensk pop, når hun skal fortolke sangerinden Tove Lo. Hun synger nummeret ”Habits”.

Den sidste gruppe, Anthony Jasmin, fremfører ”Hey Love” med danske Quadron og Coco O i front, mens Lucy Mardou er taget om på den anden side af jorden og prøver australske Sia med ”Soon We’ll Be Found” af.

/Newspaq/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.